Switch Language

QUÈ ENS DIFERENCIA

Arquitectura Funcional

QUÈ ENS DIFERENCIA

Arquitectura neta, racional i sostenible
023

Qualitat, eficiència i rapidesa

Som un equip tècnic competitiu amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la construcció. La innovació constant en el control i gestió del procés constructiu ens permet ser al voltant de dues vegades més ràpids del que és convencional a nivell local.

A més de la utilització de materials d’alta qualitat, els nostres dissenys ofereixen el màxim aprofitament de les millors vistes, el sol a l’hivern, les zones d’ombra a l’estiu, l’aire fresc i la llum.

 


Energia renovable

Fem servir energia geotèrmica i solar entre altres per tal de reduir al màxim la despesa en calefacció i refrigeració a l’hora que afavorim el medi ambient. Produïm plànols que il·lustren l’angle exacte del sol a qualsevol hora i qualsevol dia i il·lustrem com aquest varia al llarg de l’any.

Una bona orientació, juntament amb altres característiques d’eficiència energètica, pot reduir o fins i tot eliminar la necessitat de calefacció i refrigeració, el que resulta en reduir les emissions de gasos i una major comoditat.

9898


Llar a mida

Ens prenem temps per avaluar la parcel·la, fer-te preguntes i escoltar les teves demandes i necessitats per assegurar-nos que entenem com t’agradaria viure en la teva nova casa.
Ara és més fàcil per a tu. T’oferim una àmplia gamma de serveis que inclouen la gestió durant tot el procés constructiu així com la realització de plànols i tràmits necessaris previ al començament de l’obra. També tenim en compte:

  • Rangs de temperatura estacional i diürna.
  • El microclima i la humitat.
  • La direcció de la brisa, vents freds i calents.
  • Les característiques geogràfiques locals i edificis adjacents.

parallax layer

Demani informació i pressupost

sense compromís