Switch Language

TRIVISA

Disseny, Innovació i Eficiència.

QUÈ FEM

Disseny, Innovació i Eficiència.
TRIVISA és una empresa formada per Arquitectes i Arquitectes Tècnics dedicada al sector de la construcció des de 1987. TRIVISA treballa tant per a mercats nacionals com internacionals i ofereix, entre altres productes, les millors i més exclusives cases del mercat immobiliari. Amb més de 30 anys d’experiència, TRIVISA es compromet amb la qualitat, l’adaptació mediambiental i les energies renovables per a les nostres llars.

Gaudeix d’una ubicació excel·lent a Sitges, una ciutat cultural i cosmopolita situada a la costa mediterrània, a tan sols 30 minuts de Barcelona. TRIVISA també ofereix tot tipus de serveis relacionats amb la construcció i compta amb el personal, eines i mitjans per fer qualsevol treball. Els seus projectes sempre s’han caracteritzat per estar ubicats en els millors entorns, oferint acabats de primera qualitat i una incomparable relació qualitat-preu.

DISSENY

Una arquitectura amb un esperit d’alta qualitat defineix les nostres llars, les línies simples i purs de les quals compten amb volums, llums i ombres. Creem espais únics i funcionals on flueix la llum a totes les habitacions. Es van aplicar conceptes bioclimàtics en el disseny que estudien l’orientació òptima a la trama que es va a construir. Utilitzem els materials més eficients i alhora reciclables en la construcció d’habitatges.

INNOVACIÓ

Cada projecte que realitzem es únic. Estem al dia de totes les innovacions que van sorgint en el sector de la construcció per, posteriorment, aplicar-les en els habitatges nous materials que garantitzin un major confort. 

EFICIÈNCIA

El nostre objetiu es construir habitatges amb la certificació energètica A. Per aquest motiu, controlem tot el procés constructiu de l’habitatge, seleccionem els millors materials del mercat i ens recolzem en les tecnologies més avançades.

Cal destacar que, l’ús d’energies alternatives com la solar o la geotèrmica ens ajuden a no contaminar i, a més, suposen un important estalvi econòmic.

ÚLTIMS PROJECTES

Disseny, Innovació i Eficiència

DISSENY

100%

INNOVACIÓ

95%

EFICIÈNCIA

100%