Switch Language

Habitatges innovadors a Sitges i Barcelona

T'assesorem fins que aconsegueixis el resultat desitjat

Arquitectura funcional

Construïm el teu habitatge respectant l’entorn.

Visita els nostres projectes

Cases unifamiliars aïllades

La teva casa a la millor parcel·la segons les teves necessitats. Desenvolupem projectes d'alta qualitat arquitectònica i constructiva

PROJECTES A MIDA

SERVEIS QUE OFERIM

arquitectura y diseño

ARQUITECTURA I DISENY

Dissenyem la teva casa a la teva manera. La nostre feina es ajudar-te a definir-la i a desenvolupar les teves idees per aconseguir la casa dels teus somnis.

Trivia- Selección-de-parcelas

SELECCIÓ DE PARCEL·LES

Busquem la parcel·la que millor s’adapti a les teves necessitats i que compleixi els teus requisits d’orientació, localització i vistes.

eficiencia-energetica-1

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Creem cases eficients, t’oferim la millor orientació de les cases per a maximitzar el rendiment energètic i assegurar-te un major confort.

Trivisa- aquitectura-y-diseño

CONSTRUCCIÓ INNOVADORA

Realitzem tot tipus d’edificacions i obres utilitzant les últimes tecnologies.

IMG-20160919-WA0015

RENOVACIÓ I REHABILITACIÓ

T’orientem i t’ajudem a reformar i/o rehabilitar el teu habitatge.

soporte-técnico-y-constructivo

SOPORT TÈCNIC

Comptem amb professionals especialitzats en la direcció, el seguiment i la gestió d’obra per resoldre qualsevol problema que pugui sorgir durant l’execució de l’obra.

parallax layer
T'oferim projectes innovadors d'habitatges exclusius basats en un disseny actual i en l'eficiència constructiva

SOBRE NOSALTRES

QUI SOM

Som TRIVISA, una empresa formada per arquitectes, interioristes, tècnics especialitzats i decoradors en diferents àrees, dedicada al sector de la construcció des de 1987.

Amb més de 30 anys d’experiència, hem assumit un compromís amb la qualitat, el medi ambient i la eficiència constructiva per les nostres cases.

Treballem per a mercats nacionals i internacionals i oferim, entre altres productes, les millors parcel·les de la zona per a construir les més exclusives cases del mercat immobiliari.

A més, l’empresa es beneficia d’una excel·lent ubicació a Sitges, ciutat cultural i cosmopolita, situada a la costa mediterrània, a només 30 minuts de Barcelona.

QUÈ FEM

DISSENY

El disseny de la nostra arquitectura és un aspecte fundamental en la nostra construcció. Creem espais únics i funcionals en els habitatges, definits per a línies simples que juguen amb els volums, les llums i les ombres.

En el procés d’estudi de la parcel·la, apliquem conceptes bioclimàtics, com la llum del sol, per a crear un habitatge eficient.

INNOVACIÓ

Cada projecte que realitzem es únic. Estem al dia de totes les innovacions que van sorgint en el sector de la construcció per, posteriorment, aplicar-les en els habitatges nous materials que garantitzin un major confort. 

EFICIÈNCIA

El nostre objetiu es construir habitatges amb la certificació energètica A. Per aquest motiu, controlem tot el procés constructiu de l’habitatge, seleccionem els millors materials del mercat i ens recolzem en les tecnologies més avançades.

Cal destacar que, l’ús d’energies alternatives com la solar o la geotèrmica ens ajuden a no contaminar i, a més, suposen un important estalvi econòmic.

parallax layer

Sol·liciti informació i pressupost sense compromís

L’assessorem fins a aconseguir el resultat desitjat.